8. Sınıf Top İnkilap Tarihi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 196

Sevgili öğrencilerimiz 8. Sınıf Tuna yayınları İnkilap Tarihi Ders kitabının tüm sayfalarının cevapları sayfamızda yer almaya devam ediyor. Ana dilde düşünme bunu konuşulmak istenen yabancı dile çevirme stratejisini kullanan kişiler konuşmalarına başladıklarında uzun karışık anlamsız söz dizinleri kullanırlar. Birçok bilim dalının ihtiyaç duyduğu alanlardan biri olan Aradığınız kitabın ilgili sayfasının çözümleri aşağıda yer almaktadır. Eğer doğru sayfayı görmüyorsanız muhtemelen çözümü henüz yapılmamıştır. Dinlediğiniz müziğin sesinin yüksek olmamasına dikkat edin çünkü kolayca dikkatinizin dağılmasına neden olur. Radyo’dan müzik dinlememeye özen gösterin çünkü reklam araları dikkatinizi dağıta bilir. Televizyonu kapatın. Ders çalıştığınız sırada televizyonun açık olması genellikle kötü bir fikirdir. Televizyon dikkatinizi hemen dağıta bilir ve dersten çok gösterilen filme odaklanmanızı sağlar.

Sizler için diğer tüm sayfaları hızlıca sayfamıza eklemek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Eğer ilgili sayfanın cevaplarını göremiyorsanız bu sayfa muhtemelen çözülmemiştir. Bu durumda kısa bir süre sonra sitemizi yeniden ziyaret ediniz. Öğrencilerimize tavsiyemiz buradaki cevapları kitaplarına geçirmeden önce kendiniz yapıp burayı sadece kontrol amaçlı kullanmanızdır. Herkese okullarında başarılar diliyoruz.

Sayfanın Cevapları:

8. Sınıf Top Yayınları İnkılap Tarihi Ders Kitabı Sayfa 196 Cevabı 2017 – 2018 Yeni Müfredat

8. Sınıf Top Yayınları İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Ders Kitabı Sayfa 196 Cevabı 

Dünya çapında tanınan Türk bilim, sanat ve spor insanlarına örnekler veriniz.

  • Cevap:
  • Araştırdığım kişinin adı soyadı: Hacı Mustafa Bey
    doğum yeri ve tarihi: Miralay, 1859
    bu kişiyi seçme nedenim: spor anlayışını bir kitapta toplaması
    çocukluğu ile ilgili bilgiler: spor dolu bir geçmişi vardır.
    seçtiğiniz kişi hakkında: Doğum yeri Miralay olup 1859’da Takvimhane-i Amire de basılan “Jimnastik” kitabıyla tanıyoruz. Hacı Mustafa Bey, bu kitabında beden ve fikir arasında denge kurmuş bedenin organlarının da eğitilmesi görüşünü savunmuştur. Ayrıca, kitabında konuyla ilgili resimlere de yer vermiştir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir