4. Sınıf Yakın Çağ Matematik Ders Kitabı Cevapları Sayfa 146

4. Sınıflarda bu yıl okutulan Yakın Çağ yayınları Matematik Ders kitabının tüm sayfalarının cevapları artık sitemizde. Matematik, sayma, ölçme, cisimlerin şekillerini tanımlama gibi temel işlemlerden ortaya çıkan ve yapı, düzen ve ilişkileri inceleyen bilim dalıdır. Eğer yanlış kitaba gelmediyseniz aradığınız sayfanın çözümleri aşağıda yer almaktadır. Öğrencilerin kafasına takılan soru; “günde kaç saat çalışmalıyım?”dır. Yukarıda belirtildiği gibi her öğrencinin potansiyeli farklıdır. Bir öğrenci günde iki saat çalışır çok başarılıdır fakat bir başkası 5 saat çalışsa da dersleri iyi değildir. Bunun için burada kesin bir saat vermekten ziyade dersin yoğunluğuna, öğrencinin hazırlandığı sınavlara bağlı olarak kendine uygun bir zaman dilimini çalışmaya ayırması önerilir.

Sizler için diğer tüm sayfaları hızlıca sayfamıza eklemek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Eğer ilgili sayfanın cevaplarını göremiyorsanız bu sayfa muhtemelen çözülmemiştir. Bu durumda kısa bir süre sonra sitemizi yeniden ziyaret ediniz. Öğrencilerimize tavsiyemiz buradaki cevapları kitaplarına geçirmeden önce kendiniz yapıp burayı sadece kontrol amaçlı kullanmanızdır. Herkese okullarında başarılar diliyoruz.

Sayfanın Cevapları:

4. Sınıf Yakın Çağ Yayınları Matematik Ders Kitabı Sayfa 146 Cevabı 2017 – 2018 Yeni Müfredat

2017 – 2018 Eğitim Öğretim senesiyle birlikte pek çok ders ve çalışma kitabı değişti. Değişen ders kitaplarından biri de “4. Sınıf Yakın Çağ Yayınları Matematik Ders Kitabı Cevapları” oldu. Kitabı incelediğimizde ise Dr. Salih KARADAĞ, Prof. Dr. Mustafa BALCI, Erten ABDİK, Abdullah DEMİRALP tarafından kaleme alındığını görüyoruz.

4. Sınıf Matematik Yakın Çağ Yayınları Ders Kitabı Sayfa 146 Cevapları“nda önce sorular yazıldı daha sonra cevaplar verildi.

4. Sınıf Yakın Çağ Yayınları Matematik Ders Kitabı Sayfa 146 Cevabı 

2012 Londra Olimpiyatları erkekler uzun atlama dalında en iyi sonuç alan üç sporcunun dereceleri sıra gözetilmeden aşağıdaki tabloya yazılmıştır. Hangi sporcunun altın, hangisinin gümüş, hangisinin bronz madalya aldığını belirtebilir misiniz?

a. 0,1 = 10 ; 0,2 = 10 olduğundan
b. 0,7 = -7 ve 0,4 = 10 olduğundan r2 Aşağıdaki ondalık kesirleri inceleyiniz.
0,1 < 0,2’dir. 0,7 > 0,4’tür.

Aşağıdaki ondalık kesir çiftlerini karşılaştırınız ve kutulara işaretlerinden uygun olanını yazınız.

> 0,5 olması için kutu içine yazılabilecek en küçük rakam kaçtır?
b. 0,9 > 0,
olması için kutu içine yazılabilecek en büyük rakam kaçtır?

  • Cevap

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir