3. Sınıf Fen Bilimleri Ders Kitabı MEB Yayınları Sayfa 56

Değerli öğrencilerimiz MEB yayınları 3. Sınıf Fen Bilimleri ders kitabının tamamı sayfalarının cevapları sayfamızda yer almaya devam ediyor. Eğitim bireyin davranışlarında kendi yaşantısı yoluyla ve amaçlı olarak istenen değişiklikleri meydana getirme sürecidir. Birçok bilim dalının ihtiyaç duyduğu alanlardan biri olan Aradığınız kitabın ilgili sayfasının çözümleri aşağıda yer almaktadır. Eğer doğru sayfayı görmüyorsanız muhtemelen çözümü henüz yapılmamıştır. Türkçe’yi iyi öğrenmek TEOG’da başarı kazanmanın en önemli anahtarlarından biridir. Türkçe’ye hakim olmanız sorulan doğru anlamanıza ve hızlı algılamanıza kolaylık sağlayacaktır. Öte yandan Türkçe’yi iyi bilmek sadece Türkçe sorularını çözerken değil, diğer sorulan çözerken de size fayda sağlayacak, sizin onları da doğru ve hızlı kavramanıza yardımcı olacaktır.

Okul dönemi boyunca tüm derslerinizde işinize yarayacak ders kitabı cevaplarını yanıtlamayı sürdürüyoruz. Eğer ilgili sayfanın cevaplarını göremiyorsanız bu sayfa muhtemelen çözülmemiştir. Bu durumda kısa bir süre sonra sitemizi yeniden ziyaret ediniz. Öğrencilerimize tavsiyemiz buradaki cevapları kitaplarına geçirmeden önce kendiniz yapıp burayı sadece kontrol amaçlı kullanmanızdır. Herkese okullarında başarılar diliyoruz.

Sayfanın Cevapları:

3. Sınıf  Meb Yayınları Fen Bilimleri Ders Kitabı Dokunma Organımız Deri Cevapları

3. Sınıf Fen Bilimleri Ders Kitabı Meb Yayınları 2. Ünite Beş Duyumuz Sayfa 55, 56, 57 Dokunma Organımız Deri Soruları ve Cevapları 2017 – 2018

3. Sınıf Meb Yayınları İlkokul Fen Bilimleri Ders Kitabı Sayfa 55 Cevabı

Gözlerimiz kapalı olduğu halde nesnelerin ne olduğunu tahmin edebildik mi? Arkadaşlarımızla paylaşalım.

  • Cevap: Bazılarını edebildik bazılarını ise edemedik.Çünkü bazılarının şeklini dokunsak da anlamadık ama bazılarının şeklini dokununca hemen anlayabildik.

3. Sınıf Meb Yayınları İlkokul Fen Bilimleri Ders Kitabı Sayfa 57 Cevabı

Kalemlerin iki ucunu da parmak ucumuzda hissedip kolumuzun üzerinde hissedemememizin sebebi nedir?

  • Cevap:  Çünkü derimizin duyarlılık ölçüsü vardır. Bu ölçüye göre hissedip hissetmeme durumu olmaktadır.